Havne i Danmark

Tag arbejdet med på sejlturen

Hører du til de mange, der holder af at stikke til søs i lystbåden og sejle rundt i de danske farvande og nyde livet? Så har du mange fæller rundt omkring i landet. Og sejladsen kan foregå på mange måder – fra den flotteste yacht i direktørklassen over en ombygget fiskerbåd til en mere ydmyg lystsejler. Fælles for det hele er, at du kan opleve friheden på skønneste vis.

Jobbet kan følge med

For nogle er det ikke altid muligt bare at stikke af fra det hele, så arbejdet må med ombord. Heldigvis er der i dag mange muligheder for at arbejde fleksibelt. Under corona-epidemien vænnede vi os til, at det var helt okay at arbejde hjemmefra, fra sommerhuset – eller fra båden. Med udstyr fra intranetspecialisten https://www.preciofishbone.dk/services/microsoft-365-sharepoint/sharepoint-intranet/ har du muligheder for at holde dig helt à jour med systemerne på din arbejdsplads og arbejde, som var du fysisk til stede på arbejdspladsen. Et godt intranet styrker den interne kommunikation og den interne vidensdeling, som er afgørende for succesen i en virksomhed – uanset hvor medarbejderne opholder sig.

Fleksibel i en lang periode

Ved at kunne være på job på distancen kan du udnytte alle relevante årstider til at sejle. Mange mener, at efteråret er den bedste tid at tilbringe på vandet. Men også forår og sommer byder på skønne muligheder for at sejle rundt og besøge de danske havne. Har du mulighed for at sejle uden for den travleste højsommertid, kan du sikkert også få billigere kajpladser og lidt mere luft omkring dig, hvis det er det, du foretrækker.

Havne i Danmark

Kommentarer lukket til Tag arbejdet med på sejlturen
ashe