Havne i Danmark

Effektivisér i virksomheden og få penge til et krydstogt

Hvis du til dagligt er chef for en virksomhed, og du samtidig drømmer om at få større mulighed for at afholde flere firmaarrangementer, så ved du med garanti også, at det alt sammen er noget der koster penge. Hvilken virksomhed drømmer for eksempel ikke om at tage hele medarbejderskaren med på et minikrydstogt til søs? Heldigvis er der masser af muligheder for at spare penge i virksomheden og dermed få flere penge til disse spændende firmaarrangementer. En måde at gøre det på er ved at benytte effektive CRM-systemer i det daglige. Hvorfor det er en god idé at gøre, ser vi nærmere på her. Vi dykker også ned i hvilke krydstogter til søs, I med fordel kan booke billet til.

Effektivisér og spar penge med CRM-systemer

Har I styr på kunderelationsstyringen i din virksomhed? Hvis I ikke allerede nu benytter et godt og effektivt CRM-system, så er svaret på dette spørgsmål formentlig “nej”. Som chef for virksomheden er det din opgave at beslutte, om det måske ikke var på tide at få implementeret et sådan system i jeres dagligt drift. Fordelene ved at benytte et godt crm system er åbenlyse: I får langt bedre styr på jeres kunder, og I får sat jeres kunderelationsstyring i system. Samtidig er langt de fleste CRM-systemer i dag så smarte, at de kan tilgås, uanset hvor I befinder jer. I skal blot logge på systemet via “skyen”. Som sådan vil dine medarbejdere kunne bidrage til driften, selv hvis de en enkelt dag eller to om ugen arbejder hjemmefra.

Nu er det ingen hemmelighed, at vi her på hjemmesiden er helt vilde med alt, der har med maritim livsstil, sejlsport og så videre at gøre. Så vi vil naturligvis anbefale jer, at jeres virksomhed benytter de penge, I sparer i det daglige, til at tage på et lækkert minikrydstogt med hinanden. Men hvor skal I tage hen?

Overvej et maritimt minicruise til Oslo med hele virksomheden

Vores klare anbefaling til din virksomhed er, at I tager på et lækkert minicruise fra København til Oslo. Netop Oslo byder på et spændende havnemiljø, og I får mulighed for også at lære selve byen at kende, inden I tager tilbage mod København. Dette er en oplagt mulighed for at styrke jeres medarbejdertrivsel, og I får virkelig mulighed for at nyde den maritime stemning ombord på færgen.

Der er noget helt særligt ved at sejle, og specielt når det foregår på et minicruise. Det er næsten som om at man øjeblikkeligt går ned i gear, og man kan pludselig finde den indre ro igen. Det er alt sammen noget som dine ansatte i virksomheden vil have godt af. Undervejs på minikrydstogtet kan I samtidig afholde mindre teambuildingevents. Dermed kan I yderligere få styrket holdånden blandt de ansatte.

Så hvad venter I på? Få straks optimeret og effektiviseret i virksomheden. Der er med garanti masser af penge at spare på det, og de kan med fordel benyttes til at styrke medarbejdertrivslen. Blandt andet ved at tage på herlige krydstogter.

Kommentarer lukket til Effektivisér i virksomheden og få penge til et krydstogt
ashe